Job – Byggeleder (København)

logo

 

Byggeleder til JN Construction København A/S

 

Med baggrund i ønsket om fortsat vækst, ønsker vi at tilføre yderligere kompetencer ved ansættelse af en byggeleder til vores afdeling i Herlev.

 

Som byggeleder skal du i samarbejde med projektlederen planlægge, koordinere og føre tilsyn med underentreprenørernes opgaver på virksomhedens byggepladser og drive projektet fremad, så det afleveres til tiden.

 

Som person er du udadvendt og fagligt velfunderet. Du kender konsekvenserne af dine beslutninger og træffer dem som oftest i tæt dialog med virksomhedens øvrige medarbejdere. Du medbringer relevant erfaring fra lignende stilling.

 

Din profil:

 • Du er uddannet ingeniør/konstruktør.
 • Du har min. 3 års erfaring med byggeledelse og fagtilsyn.
 • Du arbejder målrettet, selvstændigt og struktureret.
 • Du er konstruktiv, visionær og ser muligheder frem for begrænsninger.
 • Du har en naturlig faglig interesse og sætter en ære i at levere godt håndværk og kvalitet.
 • Du er udadvendt og kan føre en god dialog med alle parter i byggesagen.
 • Du er ansvarsbevidst og forstår vigtigheden af at levere byggeri til tiden hver eneste gang.
 •  

  Vi kan tilbyde dig ansættelse i en ung, dynamisk entreprenørvirksomhed i rivende udvikling. Vores virksomhed er baseret på en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Din trivsel går hånd i hånd med en udfordrende hverdag i en teamorienteret kultur med gode og stabile arbejdsforhold.

   

  Du får et job med frihed under ansvar, hvor der er gode muligheder for at avancere, hvis du har lyst til at være med i en virksomhed, som er i vækst.

   

  Stillingen aflønnes individuelt på et konkurrencedygtigt niveau.

   

  Om os:

  JN Group koncernen udvikler egne byggeprojekter så som bolig-, erhvervs- og centerbyggeri samt blandet bolig/erhverv. Projekterne sælges efterfølgende til investorer, både nationale og internationale kapitalstærke personer og fonde. Vi står ved vores ord, og vi sætter en ære i præcision. Dette er en sikkerhed for, at vi passer på kundens penge og leverer til tiden – hver eneste gang!

   

  Ansøgning:

  Såfremt ovenstående stilling har vakt din interesse, er du velkommen til at sende en kortfattet ansøgning samt CV til adressen jj@jn-group.dk

   

  Eventuelle spørgsmål kan sendes til Adm. Direktør Jan Jensen, JN Group A/S på jj@jn-group.dk