Job – Projektleder/projektchef (København)

logo-rgb

 

Projektleder/projektchef til JN Construction København A/S

 

Med baggrund i ønsket om fortsat vækst, ønsker vi at tilføre yderligere kompetencer ved ansættelse af en projektleder/projektchef til vores afdeling i København.

 

Som projektleder/projektchef er det dit ansvar at sikre at det eller de projekter, du har fået ledelsen og styringen af, kan gennemføres og leveres i overensstemmelse med den aftalte kvalitet, tid og økonomi.

 

Du vil sammen med dit projektteam have ansvaret for egne sager fra opstart og frem til aflevering. Til daglig vil du primært være på byggepladsen sammen med dit projektteam. Sammen vil I kunne tage de rigtige beslutninger i samarbejde med entreprenørerne. Du sikrer, at byggeriet forløber planmæssigt frem til aflevering under skarpt tilsyn med kvalitet og sikkerhed på byggepladsen.

 

Som person er du udadvendt og fagligt velfunderet. Du kender konsekvenserne af dine beslutninger og træffer dem som oftest i tæt dialog med virksomhedens øvrige medarbejdere. Du medbringer relevant erfaring fra lignende stilling.

 

Din profil:

  • Du er uddannet ingeniør/konstruktør, gerne med en håndværksmæssig baggrund.
  • Du har min. 10 års erfaring med byggeledelse og fagtilsyn.
  • Du arbejder målrettet, selvstændigt og struktureret.
  • Du er en teamplayer og forstår vigtigheden i at motivere dine kollegaer. De bedste beslutninger drøftes i fællesskab, men tages af dig.
  • Du er konstruktiv, visionær og ser muligheder frem for begrænsninger.
  • Du har en naturlig faglig interesse og sætter en ære i at levere godt håndværk og kvalitet.
  • Du er udadvendt og kan føre en god dialog med alle parter i byggesagen.
  • Du er ansvarsbevidst og forstår vigtigheden af at levere byggeri til tiden og i høj kvalitet hver eneste gang.

   

  Vi kan tilbyde dig ansættelse i en ung, dynamisk entreprenørvirksomhed i rivende udvikling. Vores virksomhed er baseret på en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Din trivsel går hånd i hånd med en udfordrende hverdag i en teamorienteret kultur med gode og stabile arbejdsforhold. Vi har flere gode personaleordninger, som du kan få del i.

   

  Du får et job med frihed under ansvar, hvor der er gode muligheder for at avancere, hvis du har lyst til at være med i en virksomhed, som er i vækst.

   

  Stillingen aflønnes individuelt på et konkurrencedygtigt niveau.

   
   

  Om os:

   

  JN Group koncernen udvikler egne byggeprojekter så som bolig-, erhvervs- og centerbyggeri samt blandet bolig/erhverv. Projekterne sælges efterfølgende til investorer, både nationale og internationale kapitalstærke personer og fonde. Vi står ved vores ord, og vi sætter en ære i præcision. Dette er en sikkerhed for, at vi passer på kundens penge og leverer til tiden – hver eneste gang!

   

  Se flere oplysninger på jn-construction.dk

   

  Ansøgning:

   

  Såfremt ovenstående stilling har vakt din interesse, er du velkommen til at sende en kortfattet ansøgning samt CV til: hh@jn-construction.dk

   

  Eventuelle spørgsmål bedes rettet til Afdelingschef Henry Horn på tlf. 25 82 82 52.